اخبار و رویدادها: دانشگاه شاهرود میزبان داوطلبان آزمون سراسری

دانشگاه شاهرود میزبان داوطلبان آزمون سراسری
سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۴- ۱۳:۵۷:۲۴

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهرود از آمادگی این دانشگاه جهت میزبانی سه هزار و 454 نفر داوطلب آزمون سراسری سال 94 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود،دکتر محمد عطایی افزود: آزمون سراسری 94، پنج شنبه و جمعه بیست و یکم و بیست و دوم خردادماه سال جاری طی دو نوبت صبح و بعد از ظهر در دانشکده صنایع و مدیریت و دانشکده فیزیک این دانشگاه برگزار می شود.

وی تصریح کرد: تعداد  639 نفر داوطلب رشته ریاضی و 627 نفر در رشته انسانی صبح پنج شنبه، تعداد 117 نفر داوطلب رشته هنر بعد از ظهر پنج شنبه، تعداد یک هزار و 724 نفر رشته تجربی صبح جمعه و  تعداد 347 نفر داوطلب رشته زبان های خارجی هم بعد از ظهر جمعه بیست و دوم خردادماه سال جاری با هم رقابت می کنند.

دکتر عطایی در پایان خاطر نشان کرد: 120 نفر کارکنان دانشگاه شاهرود از عوامل اجرایی  برگزاری آزمون سراسری در این دانشگاه هستند.