اخبار و رویدادها: برگزاری جشن ولادت امام زمان (عج) در دانشگاه شاهرود

برگزاری جشن ولادت امام زمان (عج) در دانشگاه شاهرود
پنج شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۴- ۱۶:۰۴:۴۴

هیات مذهبی فاطمیون دانشگاه شاهرود مراسم جشنی به مناسبت اعیاد شعبانیه در این دانشگاه برگزار کرد.

به  گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان شاهرود در مراسمی که به مناسبت اعیاد شعبانیه در مسجد پیامبر اعظم(ص) این دانشگاه برگزار شد با اشاره به فضیلت های ماه معظم شعبان افزود: شعبان ماه بسیار شریفى است و به حضرت سید الانبیاء (ص) منسوب است و آن حضرت این ماه را روزه مى‌گرفت و به ماه رمضان وصل مى‌کرد.

وی تصریح کرد: آن حضرت مى‌فرمود شعبان، ماه من است هر که یک روز از ماه مرا روزه بگیرد بهشت برای او واجب می‌شود.

حجت الاسلام سیدعلیرضا میرباقری گفت: ماه رجب نیز از ماه های بزرگی است که طلوع سه امام معصوم، امام علی(ع)، امام محمد باقر(ع) و امام جواد(ع) را در آن شاهدیم و بزرگترین جنبش تاریخ بشری، یعنی بر انگیخته شدن محمد مصطفی(ص) برای هدایت انسان ها در آن اتفاق افتاده است.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه شاهرود در بخش دیگری با اشاره به تفحص شهدای کربلای چهار گفت: این شهدا گوهر فضیلت و سند افتخار ملت ایران هستند.

مداحی امیر رضا جواهری، حسن کرم اللهی و مسعود صفری فرد از جمله برنامه های این مراسم بود.