اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه « مدیریت اسلامی »در دانشکده صنایع و مدیریت

برگزاری جلسه « مدیریت اسلامی »در دانشکده صنایع و مدیریت
سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۴- ۱۵:۴۸:۲۰

برگزاری جلسه « مدیریت اسلامی »در دانشکده صنایع و مدیریت

جلسه ای"مدیریت اسلامی" با حضور هیات علمی در دانشکده صنایع و مدیریت دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی سرپرست دفتر نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه در جلسه "مدیریت اسلامی" که در دانشکده مدیریت و صنایع برگزار شد گفت: مسند مدیریت، امانتی الهی است که به مدیر سپرده شده و او باید از این امانت الهی بشدت مراقبت کند.

وی مهم ترین شرط برای یک مدیر در نظام اسلامی  را ایمان و تقوا ذکر کرد و افزود: اگر این دو ویژگی در کسی نباشد، شایسته انتخاب شدن به عنوان یک مدیر نیست.

فندرسکی اظهار داشت: ایمان و تقوا  باید در یک مدیر به اندازه ای باشد که او را به مادیات و زرق و برق دینا بی اعتنا کند.

سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود تواضع را یکی دیگر از ویژگی مدیریت اسلامی دانست  تصریح کرد: انسان های متواضع هر چه درخت وجودشان پربارتر شود متواضع تر می شوند و اصل اساسی را رضایت الهی می دانند.

وی صبر و تحمل، صداقت، امانتداری، آگاهی و تخصص، پرهیزگاری، عدالت، خوش اخلاقی، مهربانی، برنامه ریزی و مشورت و  مصمم در اجرا را از دیگر ویژگی های یک مدیر خوب دانست.