اخبار و رویدادها: برگزاری جشن نیمه شعبان در دانشگاه شاهرود

برگزاری جشن نیمه شعبان در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۴- ۱۷:۰۰:۱۲

برگزاری جشن نیمه شعبان در دانشگاه شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حجت الاسلام مجید سلیمانیان در مراسم جشن نیمه شعبان  که در مسجد پیامبر اعظم(ص) این دانشگاه برگزار شد  با تبریک میلاد با سعادت امام زمان(عج) افزود:  نیمه شعبان علاوه بر اینکه روز خجسته میلاد امام عصر(عج) است، فرصت معنوی مناسب و ارزشمندی برای راز و نیاز با خالق هستی و نزدیکی هرچه بهتر و بیشتر به معبود و کسب برکات الهی است .

وی همچنین با  تاکید بر اخلاق اسلامی اظهار داشت: نظام اخلاقی اسلام سرشار از فضایل اخلاقی است که فرد مسلمان به وسیله تطبیق عملی آنها، توانایی اکمال دین خویش، وگام برداشتن در مسیر اصلاح امور دنیا و آخرت را کسب میکند .

استاد دانشگاه شاهرود بیان کرد: در روش اخلاق اسلامی، ملاک هر کار رضایت خداوند بوده که زمینه کمال و سعادت انسان را فراهم می کند و دست یابی به آن برای همگان امکان پذیر است.

مولودی خوانی توسط مسعود صفری فرد از ذاکران اهل البیت(ع) و پذیرایی از دیگر برنامه های این مراسم بود.