اخبار و رویدادها: برگزاری نشست چالشهای ادبیات مدرن و ارتباط آن با سنت ادبیات کلاسیک

برگزاری نشست چالشهای ادبیات مدرن و ارتباط آن با سنت ادبیات کلاسیک
سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۴- ۱۵:۵۵:۲۱

همایش « چالش های پیرامون ادبیات مدرن و ارتباط آن با سنت ادبیات کلاسیک» در دانشگاه شاهرود برگزار شد.

همایشی با عنوان"چالش های پیرامون ادبیات مدرن و ارتباط آن با سنت ادبیات کلاسیک" به همت کانون ادبی اداره کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، درهمایش"چالش های پیرامون ادبیات مدرن و ارتباط آن با سنت ادبیات کلاسیک" که در تالار اقاقیا این دانشگاه برگزار شد مهدی یزدانی خرم، دکتر نوید فیروزی، محمد شریف بیخوف و سیامک مهاجری به ایراد سخنرانی پرداختند.

شعر خوانی و داستان خوانی توسط تعدادی از اعضای فعال کانون ادبی اداره کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود از جمله برنامه های این مراسم بود.

در پایان این همایش جلسه پرسش و پاسخ بصورت چالشی بین دانشجویان و سخنرانان جلسه برگزار شد.