اخبار و رویدادها: برگزاری جشن ورزش باستانی در زورخانه شهید تهرانی دانشگاه شاهرود

برگزاری جشن ورزش باستانی در زورخانه شهید تهرانی دانشگاه شاهرود
شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴- ۰۹:۰۴:۳۷

برگزاری جشن ورزش باستانی در زورخانه شهید تهرانی دانشگاه شاهرود

مراسم جشن ورزش باستانی به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر(ع) در دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مراسم جشن ورزش باستانی به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر(ع) با حضور استادان و دانشجویان در سالن باستانی شهید شیخ محمد تهرانی این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم، معاون دانشجویی دانشگاه شاهرود  با تاکید بر  اهمیت و سابقه ورزش باستانی اظهار داشت: ورزش باستانی برای ما نه یک ورزش بلکه یک تاریخ و فرهنگ است.

دکتر رمضان رمضانی اضافه کرد: پهلوانی در تاریخ گذشته ما توام با گذشت، فداکاری، مردانگی و جوانمردی بوده و برای احیای این فضایل باید این فرهنگ را رشد و توسعه داد.

وی جذابیت، محبوبیت و مقبولیت ابعاد ظاهری و باطنی این ورزش درقومیت­ ها و اندیشه­ های مختلف خصوصاً جوانان و تأثیرگذاری مثبت آن بر اتحاد و همگرایی­ ملی و دینی و تأثیر اخلاقی، ارزشی و تربیتی این ورزش­ در جامعه خصوصاً نسل جوان و رشد و توسعه فرهنگ پهلوانی آن در برابر تهاجم فرهنگی را  از  جمله دلایل ترویج این ورزش بیان کرد.

دکتر علی حسنی رییس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شاهرود هم در این مراسم ضمن تبریک میلاد حضرت علی اکبر(ع) از حضور همه استادان، پیشکسوتان و دانشجویی در این مراسم قدردانی کرد.

اجرای اشعار و هنرنمایی توسط مرشد حسنی از دیگر برنامه های این مراسم بود که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.