اخبار و رویدادها: بررسی روش های عملی بهبود تدریس و تقویت علمی در دانشکده صنایع و مدیریت

بررسی روش های عملی بهبود تدریس و تقویت علمی در دانشکده صنایع و مدیریت
دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۲:۲۶:۴۸

بررسی روش های عملی بهبود تدریس و تقویت علمی در دانشکده صنایع و مدیریت

با حضور مشاور روان شناسی دانشگاه شاهرود، اعضاء هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت با آخرین روش های عملی بهبود تدریس و تقویت علمی دانشجویان آشنا شدند.

در این نشست که دوشنبه 21 اردیبهشت ماه برگزار شد خادمیان در مورد اهداف مشاوره روان شناسی مبنی بر ایجاد انگیزه مضاعف دانشجویان برای تحصیل، راه کارهای علمی و عملی کاهش استرس سخنانی مطرح کرد.

وی سپس پیشنهاداتی برای کاهش افت تحصیلی و مشروطی دانشجویان ارائه کرد.

در ادامه دکتر رضا شیخ رئیس دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت در سخنان خود راهبرد دانشکده را ترسیم نمود.

وی تقویت و برندسازی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت را استراتژی این دانشکده عنوان کرد و شناسایی مشکلات دانشجویان، ارائه جدیدترین مباحث علمی و پژوهشی توسط اعضاء هیات علمی  را خواستار شد.