اخبار و رویدادها: افتتاح سمینار گرامیداشت سال جهانی خاک در دانشکده کشاورزی+ تصویر

افتتاح سمینار گرامیداشت سال جهانی خاک در دانشکده کشاورزی+ تصویر
دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۰:۵۱:۰۷

صبح امروز دوشنبه 28 اردیبهشت، سمینار یک روزه گرامیداشت سال جهانی خاک با حضور صاحبنظران و دانشگاهیان در دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود آغاز به کار کرد.

در ابتدای این همایش رئیس دانشکده کشاورزی با تبریک عید مبعث و خیر مقدم به میهمانان، استادان، همکاران و دانشجویان از حضور مدعوین و سخنرانان این سمینار تقدیر کرد.

دکتر محمدرضا عامریان با اشاره به اهمیت خاک، حفظ و حراست از این سرمایه خدادادی را یادآور شد و گفت: سالانه بیش از 2 میلیارد تن فرسایش خاک در کشور داریم که بسیار نگران کننده است .

وی با اظهار امیدواری نسبت به برگزاری همایش های بیشتر، تأکید کرد:خاک را باید به عنوان امانتی الهی برای نسل آینده حفظ کنیم.

مدیر گروه آب و خاک دانشکده کشاورزی نیز با ارائه بیانیه ای درباره ضرورت و اهمیت حفظ خاک گفت: استفاده ناصحیح انسان از تکنولوژی باعث تخریب منابع طبیعی و تخریب آب و خاک شده است.

دکتر خلیل اژدری میزان فرسایش خاک در ایران را 20 برابر متوسط جهانی عنوان کرد و خواستار ارائه راهکارهای عملیاتی برای جلوگیری از فرسایش خاک در کشور شد.