اخبار و رویدادها: انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود برگزار شد

انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود برگزار شد
چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۵:۳۱:۴۰

انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود برگزار شد

انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود در میان استقبال پرشور دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود،  در انتخابات انجمن های علمی دانشجویی این دانشگاه که بیست و یک اردیبهشت ماه سال جاری  مقابل دفاتر انجمن های علمی برگزار شد 17 انجمن شرکت داشتند.

در این دوره از انتخابات، هر دانشجوی شرکت کننده به اعضای انجمن علمی رشته خود رای دادند.

هر انجمن علمی دانشجویی دارای پنج عضو اصلی و دو عضو علی البدل است که با کسب بیشترین آراء، برای دو ترم تحصیلی انتخاب می شوند.

انجمن  جدید مواد  نیز به انجمن های دانشجویی دانشگاه شاهرود اضافه شده  و برای اولین بار در انتخابات شرکت  داشت.

از 18 انجمن علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود، 16 انجمن در انتخابات شرکت و تعیین اعضای دو انجمن علمی زبان و کارآفرینی  نیز بر عهده مدیریت انجمن های علمی است.

فعالیت های آموزشی، ترویجی، پژوهشی، نشریه، ارتباط با صنعت و مسابقات از جمله وظایف انجمن های عملی دانشجویی   است.

نتایج انتخابات انجمن های علمی دانشجویی بعد از تایید انتخابات اعلام می شود.