اخبار و رویدادها: همایش فرصت های شغلی و بازار کار در حوزه فناوری اطلاعات و کامپیوتر

همایش فرصت های شغلی و بازار کار در حوزه فناوری اطلاعات و کامپیوتر
سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۴:۲۶:۵۲

همایش " فرصت های شغلی و بازار کار در حوزه فناوری اطلاعات و کامپیوتر"

همایش " فرصت های شغلی و بازار کار در حوزه فناوری اطلاعات و کامپیوتر" در دانشگاه شاهرود برگزار می شود

دبیر انجمن علمی دانشجویی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه شاهرود از برگزاری همایش " فرصت های شغلی و بازار کار در حوزه فناوری اطلاعات و کامپیوتر"  در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود،  سید مسعود طباطبائی هدف برگزاری  همایش "فرصت های شغلی و بازار کار "مربوط به رشته آی تی و کامپیوتر را  آشنایی دانشجویان این رشته ها با مسائل مربوط به بازار کار، نظیر مهارت های لازم جهت ورود به بازار کار و چگونگی ورود به آن و پیشرفت در این حوزه عنوان کرد.

وی تصریح کرد: این همایش یکشنبه 27 اردیبهشت راس ساعت  14 تا 16 در مکان تالار لاله دانشگاه برگزار می شود.

طباطبائی، وضعیت بازار کار حوزه فناوری اطلاعات و کامپیوتر، نگرانی های دانشجویان این حوزه ناشی از چگونگی ورود به بازار کار، مهارت های لازم جهت ورود به بازار کار، مقایسه بازار کار در گرایش های مختلف این حوزه، مقایسه بازار کار این حوزه در ارگان های دولتی و خصوصی و  وضعیت حقوق و مزایا در گرایش های مختلف این حوزه را از محورهای همایش"فرصت های شغلی و بازار کار در حوزه فناوری اطلاعات و کامپیوتر" برشمرد.

وی در پایان با تاکید بر شرکت دانشجویان آی تی و نرم افزار در این همایش خاطر نشان کرد: شرکت برای عموم دانشجویان در همایش آزاد است.