اخبار و رویدادها: کارگاه مدیریت استرس در خوابگاه دختران دانشگاه شاهرود

کارگاه مدیریت استرس در خوابگاه دختران دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۰:۳۸:۱۳

مسئول خوابگاه دختران شاهرود از برگزاری اولین کارگاه آموزش مدیریت استرس با همکاری مرکز مشاوره در خوابگاه دختران هفت تیر این دانشگاه خبر داد.

مسئول خوابگاه دختران شاهرود از برگزاری اولین کارگاه آموزش مدیریت استرس با هدف کنترل عوامل روانی زیان آور تحصیلی و شغلی برای دانشجویان با همکاری مرکز مشاوره در خوابگاه دختران هفت تیر این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، زهرا نوروزی افزود: در کارگاه مدیریت استرس که به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی در خوابگاه هفت تیر دختران این دانشگاه برگزار شد فرشته رضوانی از کارشناس مرکز مشاوره به آموزش راه های مقابله با استرس پرداخت.

وی عوامل استرس زا، ارزیابی توانایی فردی در مدیریت استرس، فرایند استرس، استرس و مهارت پروری در برخورد و هدایت استرس را  از جمله محورهای این کارگاه برشمرد.

نوروزی خاطر نشان کرد: ارتقاء سطح سلامت روان  دانشجویان و آشنایی دانشجویان با استرس و توانمند سازی در زمینه مهارت مدیریت استرس از اهداف کلی برگزاری کارگاه بود.