اخبار و رویدادها: کارگاه آموزشی برنامه ریزی تحصیلی ومطالعه درخوابگاه برادران دانشگاه

کارگاه آموزشی برنامه ریزی تحصیلی ومطالعه درخوابگاه برادران دانشگاه
شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۲:۴۹:۵۳

یک دوره کارگاه آموزشی برنامه ریزی صحیح تحصیلی و مطالعه به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی در خوابگاه پردیس دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در کارگاه آموزشی برنامه ریزی درسی و مطالعه که در خوابگاه برادران پردیس این دانشگاه برگزار شد کارشناس مشاوره مرکز مشاوره دانشگاه، راه های برنامه ریزی صحیح تحصیلی و تاثیر آن در موفقیت دانشجویان را بررسی کرد.

بهرام نعمتی افزود: در برنامه ریزی تحصیلی باید اول اولویت های زندگی مشخص و  بر اساس اهمیت  وقت را توزیع کرد.

کارشناس مشاوره مرکز مشاوره دانشگاه شاهرود تصریح کرد: برنامه ریزی باعث می شود که انسان از بلاتکلیفی و سردرگمی که زمینه ساز اضطراب و تشویش ناشی از انجام وظایف است دور کرده و بهداشت رواین فرد را تامین می کند.

نعمتی عوامل یادگیری را  علاوه بر برنامه ریزی،داشتن هدف و انگیزه، دقت، درک مطلب و همت و پشتکار  عنوان کرد.