اخبار و رویدادها: ثبت نام در کارگاه آموزش «آشنایی با قوانین مالیاتی و اظهار نامه نویسی»

ثبت نام در کارگاه آموزش «آشنایی با قوانین مالیاتی و اظهار نامه نویسی»
جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۲:۴۷:۳۴

دبیر انجمن علمی دانشجویی حسابداری دانشگاه شاهرود از آغاز ثبت نام در کارگاه آموزشی« آشنایی با قواین مالیاتی و اظهار نامه نویسی» در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، سوسن کیانژاد افزود: کارگاه « آموزشی آشنایی باقوانین مالیاتی و اظهار نامه نویسی» چهاردهم اردیبهشت ماه سال جاری در قالب 12ساعت و به مدت سه روز متوالی در تالار لاله این دانشگاه برگزار می شود.

وی تصریح کرد:  استاد مظفری با سابقه 28سال انجام کار مالیاتی در این کارگاه دو روزه تدریس خواهد کرد.

کیانژاد با بیان اینکه دانشجویان برای ثبت نام شرکت در کارگاه می توانند به انجمن علمی دانشجویی حسابداری در دانشکده صنایع و مدیریت مراجعه کنند افزود: هزینه هزینه ثبت نام از هر دانشجو 90 هزار ریال در نظر گرفته شده است.