اخبار و رویدادها: 260 نفر در دانشگاه شاهرود معتکف شدند

260 نفر در دانشگاه شاهرود معتکف شدند
یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۱:۴۰:۲۹

مسئول ستاد برگزاری اعتکاف دانشگاه شاهرود از معتکف شدن 260 نفر دانشجو در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حسین علی زاده با بیان اینکه 260 نفر دانشجو  این دانشگاه معتکف شدند افزود: از این تعداد 150 نفر را خواهران و مابقی را برادران تشکیل می دهند.

وی تصریح کرد: خواهران در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود و برادران نیز در مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه شاهرود معتکف شدند.

علی زاده برگزاری حلقه های معرفت، مناجات خوانی، جزء خوانی قرآن، برگزاری مراسم ولادت حضرت علی(ع)، وفات حضرت زینب(ع)، انجام اعمال ام داوود و برگزاری مراسم سخنرانی را از جمله برنامه های ایام اعتکاف در مسجد دانشگاه شاهرود عنوان کرد.

مسئول ستاد برگزاری اعتکاف دانشگاه شاهرود با بیان اینکه از ۱۳، ۱۴و ۱۵ ماه رجب به ایام البیض یاد می شود، افزود: ماه رجب آغاز فصل نیایش و مناجات با خداوند متعال است که تا پایان ماه رمضان این فصل نیایش ادامه دارد.