اخبار و رویدادها: آئین تجلیل از کارگران دانشگاه شاهرود برگزار شد + گزارش تصویری

آئین تجلیل از کارگران دانشگاه شاهرود برگزار شد + گزارش تصویری
یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۱:۴۰:۳۳

آئین تجلیل از کارگان دانشگاه شاهرود با حضور رییس و برخی از مسئولان این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محمد مهدی فاتح در آئین تجلیل از کارگران این دانشگاه که به مناسبت یازدهم اردیبهشت ماه روز جهانی کارگر برگزار شد از  تلاش ها و خدمات ارزنده تمامی کارگران و نیروهای شرکتی دانشگاه تقدیر کرد.

وی تصریح کرد: کارگران سربازان عرصه خدمت رسانی صادقانه به دانشگاه بوده و ما وظیفه داریم از همه خدمات آنها تقدیر کنیم.

دکتر فاتح با بیان اینکه کارگران عضو خانواده دانشگاه هستند اظهار داشت: تلاش کارگران در راستای پیشرفت این محیط علمی موجب توسعه دانشگاه و به مراتب رسیدگی بیشتر مجموعه  به این قشر زحمت کش خواهد شد.

رییس دانشگاه شاهرود افزود: این دانشگاه روی  پرداخت به موقع حق و حقوق تمامی پرسنل اصرار داشته و روی قرارداد با پیمانکاران حساسیت دارد.

وی با بیان اینکه تجلیل از کارگران کمترین کاری است که می توان در برابر زحمات آنها انجام داد گفت: خدا را شاکر هستیم که توفیق تقدیر از کارکنان شرکتی در روز کارگر به ما داده شد و این روز در تقویم دانشگاه به ثبت رسید.

80 نفر در قالب نیروی شرکتی در بخش های مختلف دانشگاه شاهرود مشغول خدمات دهی هستند.