اخبار و رویدادها: غبارروبی حرم شهدای گمنام در دانشگاه شاهرود

غبارروبی حرم شهدای گمنام در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۲:۴۴:۱۳

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود از غبارروبی حرم شهدای گمنام این دانشگاه با حضور دانشجویان، مسئولان محلی و قشرهای مختلف مردم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، میثم محمدی افزود: مراسم غبارروبی و عطر افشانی حرم شهدای گمنام این دانشگاه پنج شنبه دهم اردیبهشت ماه سال جاری  ساعت 17  واقع در برگزار می شود.

وی تصریح کرد:  سخنرانی حجت الاسلام بابا حسینی و مناجات خوانی و مداحی ذاکرین اهل بیت(ع) از جمله برنامه های این مراسم است.

محمدی تصریح کرد: حرکت سرویس از خوابگاه جهت حمل و نقل دانشجویان به مراسم ساعت  16 و 45 دقیقه است.

سه شنبه 16 اردیبهشت ماه سال 93، دانشگاه شاهرود شاهد استقبال باشکوه اساتید، دانشجویان، کارکنان و آحاد امت شهیدپرور شاهرود از دو شهید گمنام دفاع مقدس بود.

پیکرهای مطهر دو شهید گمنام پس از ورود به دانشگاه شاهرود، بر روی دستان دانشگاهیان تا مسجد پیامبر اعظم (ص) این دانشگاه تشییع و سپس در محل پردیس مهندسی و فناوری های نوین این دانشگاه به خاک سپرده شدند.