اخبار و رویدادها: دانشگاه شاهرود میزبان سی امین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

دانشگاه شاهرود میزبان سی امین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان
چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۰۹:۲۴:۲۲

دانشگاه شاهرود میزبان سی امین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

مدیر امور فرهنگی دانشگاه شاهرود گفت: این دانشگاه میزبان مرحله سی امین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر مهدی برادران افزود: سی امین جشنواره قرآن وعترت دانشجویان سراسر کشور با حضور شرکت کنندگانی از دانشگاه سمنان، دامغان و شاهرود هشتم اردیبهشت ماه سال جاری در تالار اقاقیای این دانشگاه برگزار شد.

وی تصریح کرد: در این دوره از رقابت ها 85 نفر شرکت کننده در رشته های ترجمه و مفردات قرآنی، مفاهم قرآنی، دیدگاه و سیره معصومین (ع)، آشنایی با احادیث و ادعیه و احکام با هم به رقابت پرداختند.

برداران اظهار داشت: بخش کتبی هم شامل حفظ 5 جزء،10 جزء،20 جزء و حفظ کل است که قبل از شروع مسابقه از متقاضیان آزمون کتبی گرفته می شود.

مدیر  امور فرهنگی دانشگاه شاهرود خاطر نشان کرد: برگزیدگان این  دوره به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.