اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقات شوت بسکتبال در دانشگاه شاهرود

برگزاری مسابقات شوت بسکتبال در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۴:۴۷:۲۸

کارشناس تربیت بدنی خواهران دانشگاه شاهرود از برگزاری یک دوره مسابقات شوت بستکبال به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی در سالن فجر این دانشگاه خبر داد.

کارشناس  تربیت بدنی خواهران دانشگاه شاهرود از برگزاری یک دوره مسابقات شوت بستکبال به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی در سالن فجر این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، معصومه ناظمی افزود: مسابقات شوت بسکتبال  ششم اردیبهشت ماه سال جاری با شرکت 26 نفر در  سالن فجر این دانشگاه برگزار شد.

وی افزود: در این دوره از رقابت ها، هر یک از شرکت کنندگان شش پرتاب یک، دو و سه امتیازی داشتند که در پایان زهرا قیس در رشته نرم افزار اول شد، زهرا درویش در رشته تربیت بدنی به مقام دوم رسید و طراوت نوریان در رشته معماری و فاطمه نیکونژاد در رشته IT  به طور مشترک مقام سوم را از آن خود کردند.