اخبار و رویدادها: محفل انس با قرآن با شرکت 300 نفر دانشجو در دانشگاه شاهرود برگزار شد

محفل انس با قرآن با شرکت 300 نفر دانشجو در دانشگاه شاهرود برگزار شد
سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۰۹:۱۲:۰۴

مسئول بسیج برادران دانشگاه شاهرود از برگزاری محفل انس با قرآن سوره های سرخ با حضور حمید شاکرنژاد قاری بین المللی و شرکت 300 دانشجو در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، میثم محمدی افزود: محفل انس با قرآن، شامگاه دیروز به مناسبت اولین سالگرد تدفین شهدای گمنام در این دانشگاه، با حضور حمید شاکرنژاد در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه برگزار شد.

وی تصریح کرد: در ابتدای این برنامه سید یوسف حسینی از قاریان ممتاز استانی به تلاوت آیاتی از قرآن پرداخت.

محمدی اظهار داشت: اجرای تواشیح گروه قدر و روایت گری محمد عباسی از روایان شهرستان در  خصوص ارتباط شهدا با قرآن از دیگر برنامه های این محفل نورانی بود.

مسئول بسیج برادران دانشگاه شاهرود افزود: در ادامه برنامه نیز حمید شاکرنژاد با تلاوت آیاتی از سوره لقمان، حمد و کوثر به برنامه خاتمه داد.