اخبار و رویدادها: اعلام نتایج مسابقات طناب کشی در خوابگاه برادران دانشگاه شاهرود

اعلام نتایج مسابقات طناب کشی در خوابگاه برادران دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۰۹:۰۹:۱۲

نفرات برتر مسابقات طناب کشی در خوابگاه برادران دانشگاه شاهرود اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، یک دوره مسابقه طناب کشی به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی در خوابگاه برادران این دانشگاه با شرکت 50 نفر از دانشجویان در قالب پنج تیم هفت نفره برگزار شد.

در این دوره از رقابت ها  هر تیم سه بار در مقابل حریف خود قرار گرفت که در پایان تیم پهلوانان متشکل از فاروغ خسروی، جابر کریمی،  محسن چمن نت ، بهمن صاحبکاری،محمد حسین حیدری،  حامد بنی مصطفی و   پدرام محمدی به عنوان اعضاء مقام اول را کسب کرد.

تیم تربیت بدنی 90 با حضور رضا میر بلوک، علی محمدی، علی گرمابی،  یونس نجف زاده،  ابراهیم سلطان آبادی، احسان اختر شناس و محمد نجفی دوم شد.

تیم تربیت بدنی 91 هم با حضور حمید میرزایی ،موسی فرخی ، محمد علی ناصری ، رضا فروغیان ،سیدمحمد ضیایی نژاد،محمدباقر تیموری و  رضا دستورانی در سکوی سوم قرار گرفت.

مسابقات طناب کشی در خوابگاه پسران  به سرپرستی احمد خراطها به عنوان پیشکسوت و داوری مجتبی حیدری کارشناس تربیت بدنی  در زمین چمن خوابگاه برگزار شد.