اخبار و رویدادها: برگزاری نشست مشترک دانشجویان با مشاورین در دانشگاه شاهرود

برگزاری نشست مشترک دانشجویان با مشاورین در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۰۹:۰۶:۳۵

نشست دانشجویان خوابگاه پسر دانشگاه شاهرود با مشاورین به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در جلسه نشست دانشجویان خوابگاه پسران با کارشناسان مرکز مشاوره این دانشگاه، محمود جلالی در رابطه با  اهمیت مطالعه و برنامه ریزی درسی مطالبی را بیان کرد.

وی تصریح کرد: زمانی که فرد اقدام به تهیه یک برنامه تحصیلی برای خود می‌کند توجه بیشتری به اهداف برنامه مبذول داشته و این کمک می‌کند تا آنها را دسته بندی کند.

جلالی اظهار داشت: کمک به روشن شدن اهداف، جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی و زمان بندی اهداف از دیگر فوائد برنامه ریزی درسی است.

کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه شاهرود با بیان اینکه برای برنامه ریزی در کلیه امور باید اهداف دقیق و روشنی داشته باشید افزود: در برنامه ریزی باید اهداف بلند مدت و کوتاه مدت مشخص شود.