اخبار و رویدادها: اردوی کویر نوردی ویژه خواهران در دانشگاه شاهرود برگزار شد

اردوی کویر نوردی ویژه خواهران در دانشگاه شاهرود برگزار شد
یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۴- ۱۲:۵۸:۴۳

اردوی کویرنوردی و طبیعت گردی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه شاهرود به همت نمایندگی نهاد رهبری در روستای گردشگری طرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در اردوی کویر گردی دانشجویان دختر این دانشگاه در روستای گردشگری طرود که  بیست و هشتم فروردین ماه سال جاری برگزار شد  90 نفر شرکت داشتند.

در این اردو، دانشجویان از ایستگاه پرورش شتر، نخلستان ها و تپه رمل های کویری زیبا دیدن کردند.

زیارت امام زاده پیر مردان و برگزاری نماز جماعت ظهر از دیگر برنامه های اردوی یک روزه کویرگردی دانشجویان دختر دانشگاه شاهرود در روستای طرود بود.

روستای طرود در ۱۲۰ کیلومتری جنوب شاهرود واقع شده و از جاذبه‌های گردشگری آن می‌توان به گستره کویر و شن‌های روان، نخلستان های زیبا، شتر سواری، آرامگاه پیرمردان و هنر ارزشمند بانوان طرودی که بافت قالی و پارچه است اشاره کرد.