اخبار و رویدادها: برگزاری کلاسهای آموزش زبان انگلیسی ویژه استادان و کارکنان دانشگاه

برگزاری کلاسهای آموزش زبان انگلیسی ویژه استادان و کارکنان دانشگاه
یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۴- ۱۲:۵۳:۰۳

دبیر انجمن علمی دانشجویی زبان دانشگاه شاهرود از برگزاری کلاس های آموزش زبان انگلیسی ویژه استادان، کارکنان و خانواده های ایشان در این انجمن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، آیدا غروی افزود: دوره آموزشی زبان انگلیسی ویژه استادان و کارکنان دانشگاه در قالب 16 جلسه از دیبهشت ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: این دوره به صورت تفکیک شده برای فرزندان کارکنان در مقطع راهنمایی و دبیرستان برگزار می شود.

غروی افزود: علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند بین ساعت 12 الی 14 و 16 الی 18 تا تاریخ سی و یکم فروردین به دفتر انجمن علمی- دانشجویی زبان، رو به روی خوابگاه برادران مراجعه کنند.

دبیر انجمن علمی دانشجویی زبان دانشگاه شاهرود اظهار داشت: در صورت به حد نصاب رسیدن افراد، کلاس ها در ساعت 16 الی 18 و 18 الی 20 به صورت سه جلسه در هفته برگزار می شود.

وی تصریح کرد: عبدالرضا محققی دانشجوی کارشناسی ارشد  و دارای مدرک TOFEL  استاد این دوره است.

غروی در پایان خاطر نشان کرد: از متقاضیان شرکت در کلاس های آموزش زبان در هنگام ثبت نام تعیین سطح اولیه به صورت شفاهی گرفته می شود.