اخبار و رویدادها: نمایشگاه تخصصی « مدیریت » در دانشگاه شاهرود گشایش یافت+ گزارش تصویری

نمایشگاه تخصصی « مدیریت » در دانشگاه شاهرود گشایش یافت+ گزارش تصویری
یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۴- ۱۱:۵۶:۵۰

نمایشگاه تخصصی « مدیریت » در دانشگاه شاهرود گشایش یافت+ گزارش تصویری

پنجمین نمایشگاه تخصصی مدیریت با عنوان « تدبیر پنج » از سوی انجمن علمی دانشجویی مدیریت دانشگاه شاهرود در این دانشگاه گشایش یافت.

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، پنجمین نمایشگاه تخصصی مدیریت در این دانشگاه یکشنبه بیست و سوم فروردین ماه با حضور جمعی از مدیران و دانشجویان در تالار شقایق های دانشگاه افتتاح شد.

این نمایشگاه شامل 10 غرفه از جمله معرفی مدیریت، بورس، کارآفرینی، صنایع دستی، منابع انسانی، معرفی مشاغل، گالری فیلم و عکس، مدیریت شهری، سرگرمی و نظرسنجی است.

آشنایی دانشجویان با رشته مدیریت، کارآفرینی و بحث های اقتصادی از مهم ترین اهداف برگزاری نمایشگاه تخصصی مدیریت در دانشگاه شاهرود است.

این نمایشگاه تا دوشنبه سی و یکم فروردین ماه سال جاری از ساعت 9 صبح تا 18 بعدازظهر به روی علاقه مندان گشوده است.

اختتامیه پنجمین نمایشگاه تخصصی مدیریت نیز سی و یکم فروردین راس ساعت 11 و 30 دقیقه در تالار لاله دانشگاه شاهرود برگزار می شود.

معرفی غرفه های برتر، تقدیر از برگزار کنندگان نمایشگاه، سخنرانی دبیر انجمن علمی دانشجویی مدیریت و تجلیل از مدیر دانشکده مدیریت از جمله برنامه های مراسم اختتامیه نمایشگاه خواهد بود.