اخبار و رویدادها: آمادگی مرکز رشد فناوری های نوین جهت پذیرش طرح های فناور

آمادگی مرکز رشد فناوری های نوین جهت پذیرش طرح های فناور
شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳- ۱۷:۱۷:۰۳

مرکز رشد فناوری های نوین دانشگاه شاهرود آماده پذیرش طرح های اعضای هیئت علمی است

مدیر مرکز رشد فناوری های نوین دانشگاه شاهرود از آمادگی این مرکز  جهت پذیرش طرح های فناورانه اعضای هیئت علمی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود،  دکتر مجتبی قطعی گفت: مرکز رشد فناوری های نوین  تحت پوشش قوانین و حمایت های مراکز رشد پارک های علم و فناوری فعالیت  داشته  و مخصوص اعضای هیئت علمی و دانشجویان این  دانشگاه است.

وی  ایده نو با قابلیت ایجاد کسب و کار، گروه کاری با تحصیلات و تجربه مرتبط با ایده و برنامه متکی بر شناخت بازار را از جمله شرایط پذیرش طرح های فناورانه اعضای هیئت علمی دانست.

قطعی تصریح کرد: مکانیک/ ساخت  و تولید برق  و اکترونیک صنعت ساختمان شمی و پلی مر صنعت کشاورزی مواد و متالروژی معدن و فراوری کانی ها کامپیوتر و رباتیک نانوفناوری تجهیزات آزمایشگاهی بیوتکنولوژی  را از جمله زمینه های پذیرش عنوان کرد.

مدیر مرکز رشد فناوری های نوین دانشگاه در پایان خاطر نشان کرد: استادان و دانشجویان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی www.sharoodut.ac.it/atic/  مراجعه کنند.