اخبار و رویدادها: ارتقای شش عضو هیات علمی دانشگاه شاهرود

ارتقای شش عضو هیات علمی دانشگاه شاهرود
جمعه ۲۲ اسفند ۱۳۹۳- ۱۱:۱۱:۵۱

ارتقای شش عضو هیات علمی دانشگاه شاهرود

پس از بحث و تبادل نظر در جلسات هیأت ممیزه دانشگاه شاهرود روز پنج شنبه بیست و یکم اسفند ماه با ارتقای مرتبه علمی دکتر علی دستفان و دکتر علیرضا الفی اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی برق، دکتر علی جباری مقدم و دکتر اردشیر کرمی اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک، دکتر محمدرضا عامریان و دکتر علی عباس پور اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی کشاورزی از استادیاری به دانشیاری موافقت گردید. هیات ممیزه دانشگاه شاهرود هفده عضو دارد که یازده نفر آنها استاد تمام و شش نفر دانشیار هستند.

دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود، این موفقیت ارزشمند را به اعضای هیات علمی و دانشگاه شاهرود تبریک گفت. قابل ذکر است ارتقای مرتبه اعضای هیات علمی بر مبنای آیین نامه ارتقا در کمیته منتخب، کمیسیون تخصصی و هیات ممیزه رسیدگی می شود. در هیات ممیزه، کلیه فعالیت ها با توجه به تخصص عضو هیات علمی و ارتقای مورد تقاضا، بررسی و  ممیزی شده و تنوع در فعالیت های پژوهشی شامل تالیف و داوری مقالات علمی-پژوهشی و کنفرانسی، طرح های پژوهشی، ترجمه و تالیف کتاب و راهنمایی دانشجویان مد نظر قرار می گیرد، ضمن آنکه بر اخلاق حرفه ای و فعالیت ارزشمند آموزشی نیز تاکید می شود.

در این جلسات اعضای کمیسیون های تخصصی هیات ممیزه و احراز صلاحیت علمی هشت تن از اعضای هیات علمی جهت تبدیل وضعیت استخدامی و احتساب سوابق خدمت پیمانی  سه تن از اعضای هیات علمی نیز تایید شد. رئیس و دو عضو هر کمیسیون مطابق دستورالعمل به پیشنهاد رئیس دانشگاه و تایید هیات ممیزه تعیین می گردند سایر اعضای هر کمیسیون را دبیر کمیته ارتقا (معاون دانشکده یا رئیس) و یک عضو کمیته ارتقا تشکیل می دهند. دکتر عطائی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی به عنوان رئیس کمیسیون ها تعیین گردید.

کمیسیون علوم انسانی: ۱- دکتر استوار نامقی  ۲- دکتر اندام

کمیسیون برق و کامپیوتر و رشته های مرتبط: ۱- دکتر حسن پور  ۲- دکتر احمدی فرد

کمیسیون مکانیک، عمران، معدن و رشته های مرتبط: ۱- دکتر کاکایی  ۲- دکتر محمدحسن کیهانی

کمیسیون ریاضی، فیزیک و زمین شناسی: ۱- دکتر قاسمی  ۲- دکتر عشقی

کمیسیون شیمی: ۱- دکتر باقریان  ۲- دکتر نیکوفرد

کمیسیون کشاورزی: ۱- دکتر قربانی  ۲- دکتر قلی پور

دکتر محمد مهدی فاتح رئیس هیات ممیزه دانشگاه، از زحمات اعضای هیأت ممیزه دانشگاه صمیمانه تقدیر و تشکر کرد و با تاکید بر این موضوع که ارتقای هر عضو هیات علمی، ارتقای رتبه دانشگاه را درپی دارد، خواستار جهت گیری فعالیتهای علمی پژوهشی برای ارتقای رتبه دانشگاه شد. شایان ذکر است تعداد اعضای هیات علمی و مرتبه آنها، مقالات در مجلات معتبر نمایه شده توسط ISI ، Scopus , ISC، قراردادهای طرح های تحقیقاتی و همکاری علمی پژوهشی با موسسات، مجلات علمی پژوهشی، آموزش مجازی یا الکترونیکی، وب سایت فعال، شرکت های دانش بنیان، پارک علمی و فناوری، مرکز رشد و دفتر انتقال فناوری، آزمایشگاههای مرجع و عضو شاعا (شبکه  آزمایشگاه های علمی ایران) و پژوهشکده های فعال از عوامل اصلی ارتقای رتبه دانشگاه محسوب می شوند.