اخبار و رویدادها: مراسم اعزام کاروان دانشجویی راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب

مراسم اعزام کاروان دانشجویی راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب
چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳- ۱۴:۰۲:۵۲

برگزاری مراسم بدرقه کاروان دانشجویی راهیان نور در دانشگاه شاهرود

مراسم بدرقه و اعزام کاروان دانشجویی راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب در دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، این دانشگاه با هدف توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و ارج نهادن به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس، مراسم بدرقه و اعزام کاروان دانشجویی راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب را سه شنبه نوزدهم اسفنده در مسجد اعظم دانشگاه برگزار کرد.

اعزام دانشجویان این دانشگاه به اردوی راهیان نور،  بیستم اسفند ماه سال جاری تا بیست و چهارم این ماه در مناطق عملیاتی جنوب برگزار می شود. بازدید از مناطق عملیاتی استان خوزستان، روایت گری، برگزاری برنامه های فرهنگی و خاطره گویی از جمله برنامه های این اردوی پنج روزه است.

150 نفر از دانشجویان دانشگاه شاهرود به اردوی راهیان نور در قالب چهار اتوبوس اعزام شدند.