اخبار و رویدادها: اعلام نتایج پنجمین روز رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسرکشور

اعلام نتایج پنجمین روز رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسرکشور
دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۳- ۱۲:۳۱:۳۵

نتایج پنجمین روز از رقابت های قهرمانی هندبال پسران دانشجوی سراسر کشور در دانشگاه شاهرود اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود در پنجمین روز از رقابت های قهرمانی دانشجویان پسر سراسر کشور در سالن فجر این دانشگاه تیم های تهران، دانشگاه سمنان، فردوسی مشهد، حکیم سبزواری، دانشگاه شاهرود، دانشگاه ارومیه، صنعتی اصفهان و دانشگاه گیلان به مصاف هم رفتند.

در بازی اول بین دانشگاه تهران و دانشگاه سمنان، تیم تهران توانست با نتیجه 17 بر 15 سمنان را شکست دهد.

فردوسی مشهد با نتیجه 30 بر 19 از سد حریف خود دانشگاه شیراز گذشت.

دانشگاه شاهرود با نتیجه 23 بر 20 حریف خود دانشگاه ارومیه را شکست داد.

در بازی آخر چهارمین روز رقابت های قهرمانی هندبال پسران دانشجوی سراسر کشور نیز دانشگاه صنعتی و دانشگاه گیلان با هم رقابت کردند که در پایان دانشگاه گیلان با نتیجه 29 بر 23  دانشگاه اصفهان را برد.

رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور از پنج شنبه چهاردهم اسفندماه سال جاری در دانشگاه شاهرود  آغاز و به مدت 10 روز ادامه دارد.

داوری مسابقات را هشت داور از مازندران، خراسان رضوی، چهار محال بختیاری و سمنان بر عهده دارند.

تیم منتخب رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور در دانشگاه شاهرود به مسابقات جهانی که مهرماه سال آینده در ایتالیا برگزار می شود اعزام خواهد شد.