اخبار و رویدادها: فراخوان واگذاری فروشگاه کتاب دانشگاه شاهرود

فراخوان واگذاری فروشگاه کتاب دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۳- ۱۲:۲۶:۰۴

فراخوان واگذاری فروشگاه کتاب دانشگاه شاهرود

دانشگاه شاهرود در راستای اجرای بند (د) ماده 20 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران و همچنین توسعه کمی و کیفی خدمات خود و کاهش حجم تصدی های دولت و سیاست ابلاغی از سوی وزارت متبوع در نظر دارد  فروشگاه کتاب را بصورت اجاره ماهانه به مزایده بگذارد. لذا بدین وسیله از کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی واجد صلاحیت دعوت بعمل می آید حداکثر ظرف مدت یک هفته از تاریخ نشر آگهی 15/12/93 تا پایان وقت اداری 25/12/93 روز دوشنبه درخواست و ارائه نرخ پیشنهادی خود را کتباً به حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شاهرود تحویل نمائید.

ضمنا جهت کسب اطلاعات و بازدید از فضاها و امکانات می توانید همه روزه از ساعت 10-12 به مسئول انتشارات دکتر محمد مهدی جلالی مراجعه نمایند.

همچنین در صورت داشتن هر گونه سوال با شماره تلفن مستقیم 32396220 و  شماره دانشگاه 9 - 32392204  و داخلی 2353  با مرکز چاپ و نشر تماس حاصل نمائید.

فروشگاه کتاب واقع در پردیس اصلی دانشگاه می باشدکه یک درب آن از بلوار دانشگاه و درب دیگر آن از داخل دانشگاه قابلیت رفت و آمد را دارد.

معاونت پژوهشی دانشگاه شاهرود

شرایط واگذاری فروشگاه کتاب

1)  مدت زمان خرید خدمات یک سال کامل شمسی می باشد.

2)   روش واگذاری مکان بصورت قرارداد اجاره خواهد بود.

3)   میزان مال الاجاره بر اساس بالاترین قیمت مزایده تعیین می گردد که قیمت پایه 5000000 ریال خواهد بود.

4)   طرف قرارداد حق واگذاری مکان را به سایر اشخاص ندارد.

5)   پیشنهاد دهنده قیمت باید فهرست کاملی از امکانات خود را به همراه مدارک ارسال نماید.

6)   حفظ حراست از امکانات و اموال موجود در مکانهای واگذار شده به عهده طرف قرارداد می باشد.

7)   بکارگیری پرسنل برای ارائه خدمات باید با هماهنگی مرکز چاپ و نشر باشد (قبل از بکارگیری اسامی و مشخصات پرسنل ارائه شود.)

8)   رعایت شئونات اسلامی و مقررات دانشگاه برای عوامل اجرایی طرف قرارداد الزامی است و در صورت عدم رعایت مقررات پس از دوبار تذکر به طرف قرارداد وی مکلف به جایگزینی می باشد.

9)   فضاسازی فروشگاه به عهده دانشگاه می باشد و طرف قراردادباید در حفظ قفسه ها و پارتیشن های مخصوص تلاش نماید و چنانچه خسارتی وارد نماید مکلف به جبران آن می باشد

10)               طرف قرارداد برای پرسنل خود مکلف به رعایت مقررات قانون کار و تامین اجتماعی است و مسئولیت و عواقب عدم رعایت آن بعهده وی خواهد بود.

11)               طرف قرارداد موظف است در هر زمان که دانشگاه نیاز به خدمات ویژه و یا موارد اظطراری داشته باشد، نسبت به تامین آن اقدام نماید.

12)               به منظور جلوگیری از بروز حوادث احتمالی مانند آتش سوزی ، برق گرفتگی و ...طرف قرارداد می بایست  تمهیدات لازم را در نظر بگیرد.

13)               ارائه مدرک سوء پیشینه ، عدم اعتیاد پرسنل الزامی است.

14)               نظارت  بر اجراء کمیت و کیفیت توزیع کتاب  به عهده مسئول انتشارات می باشد.

15)               در صورت عدم رضایت از کمیت و کیفیت ، خسارت وارده به اشخاص بر اساس تشخیص ناظرجریمه می شود.

16)               اشخاص پیشنهاد دهنده باید برابر فرم پیوست نسبت به ارائه قیمت بابت خرید اجاره فروشگاه کتاب  تعیین شده اقدام و در پاکت لاک و مهر شده پیشنهاد خود را به دفتر معاونت پژوهشی  تحویل نماید.

17)  پیشنهادات مبهم ، ناقص و مشروط مورد قبول قرار نمی گیرد

18)  زمان مراجعه صرفاًساعات اداری در ایام هفته (شنبه لغایت چهارشنبه )می باشد.

19)                نتیجه واگذاری  حداکثر ظرف یک هفته کاری  پس از آخرین مهلت تعیین شده، اعلام می گردد.

20)                تضمین لازم حسب تشخیص دانشگاه در هنگام انعقاد قرارداد اخذ می شود.

معاونت پژوهشی دانشگاه شاهرود

قابل توجه فروشگاه های کتاب شهرستان شاهرود

با عنایت به واگذاری بخش نشر و توزیع کتب به بخش خصوصی به اطلاع می رساند اطلاعیه مزایده فروشگاه کتاب   دانشگاه شاهرود به آدرس سایت www.shahroodut.ac.irw می باشد.از همه فعالان در زمینه نشر کتاب و توزیع  دعوت می شود در این مزایده شرکت نمایند.

مرکز نشر دانشگاه شاهرود