اخبار و رویدادها: 90 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه شاهرود در اردوی مشهد مقدس شرکت داشتند

90 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه شاهرود در اردوی مشهد مقدس شرکت داشتند
یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳- ۱۴:۲۴:۴۵

90 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه شاهرود در اردوی مشهد مقدس شرکت داشتند

اردوی زیارتی- سیاحتی 90 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه شاهرود در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، اردوی زیارتی- سیاحتی 90 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه شاهرود  از سیزدهم اسفندماه سال جاری به مدت سه روز در مشهد مقدس بر گزار شد.

در این اردوی سه روزه که به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود  برگزار شد دانشجویان علاوه  بر شرکت در برنامه های  معنوی و فرهنگی، از موزه آستان قدس رضوی نیز دیدن کردند.

زیارت مرقد مطهر امام رضا(ع) و شرکت در دعای کمیل و ندبه حرم مطهر از دیگر برنامه های اردوی زیارتی- سیاحتی دانشجویان پسر دانشگاه شاهرود در مشهد مقدس بود.

همچنین با توجه به ایام فاطمیه،  دانشجویان با شرکت گروهی در رواق دار الهدایة حرم مطهر از  سخنرانی حجت الاسلام داوودنژاد با موضوع سبک زندگی اسلامی  و مداحی حسین احمدی بهره بردند و در پایان نیز از طرف آستان قدس رضوی از دانشجویان تقدیر به عمل آمد.