اخبار و رویدادها: نتایج سومین روزرقابتهای قهرمانی هندبال دانشجویان پسر در دانشگاه شاهرود

نتایج سومین روزرقابتهای قهرمانی هندبال دانشجویان پسر در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳- ۱۴:۲۲:۳۴

نتایج سومین روز از رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور در دانشگاه شاهروداعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود،در سومین روز از رقابت های هندبال قهرمانی دانشجویان پسر سراسر کشور که از پنج شنبه سیزدهم اسفندماه در سالن فجر این دانشگاه آغاز شده است سه بازی بین تیم های دانشگاه گیلان، ارومیه، کردستان، شیراز، حکیم سبزواری، شاهرود، سمنان و دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد.

در بازی که بین تیم دانشگاه گیلان و دانشگاه ارومیه برگزار شد دانشگاه ارومیه با نتیجه 17 بر 15 گیلان را برد.

دانشگاه شیراز با نتیجه 27 بر 13 از سد دانشگاه کردستان گذشت، دانشگاه حکیم سبزواری نیز با نتیجه 28 بر 23 بر دانشگاه شاهرود مغلوب شد.

و در بازی اخر سومین روز از رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور که در دانشگاه شاهرود در حال برگزاری است دانشگاه فردوسی مشهد با نتیجه 24 بر 13 بر دانشگاه سمنان غلبه کرد به به مقام برتری رسید.

رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور از پنج شنبه چهاردهم اسفندماه سال جاری در دانشگاه شاهرود  آغاز و به مدت 10 روز ادامه دارد.

هشت داور از مازندران، خراسان رضوی، چهار محال بختیاری و سمنان برداوری این دوره از  رقابت ها را بر عهده دارند.

تیم منتخب رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور در دانشگاه شاهرود به مسابقات جهانی که مهرماه سال آینده در ایتالیا برگزار می شود اعزام خواهد شد.