اخبار و رویدادها: گشایش نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای تجسمی در دانشگاه شاهرود+ تصویر

گشایش نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای تجسمی در دانشگاه شاهرود+ تصویر
یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳- ۱۴:۲۱:۱۳

نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای تجسمی با عنوان« لبخند بهار» در دانشگاه شاهرود گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای تجسمی که در تالار شقایق های این دانشگاه برپا شده، آثار بیش از 20 نفر هنرمند شاهرودی ارائه شده است.

این نمایشگاه شامل دو بخش هنرهای تجسمی و صنایع دستی شامل نقاشی، خوشنویسی، سرامیک، چرم دوزی، نقاشی روی پارچه، جواهر سازی، سینگ های قیمتی و نیمه قیمتی است.

میثم  سالگی مسئول نمایشگاه، کارآفرینی از طریق صنایع دستی و آشنایی دانشجویان با هنرهای تجسمی را از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تمامی محصولات  ارائه شده در نمایشگاه فروشی است، اظهار داشت: به دانشجویان تخفیف ویژه داده می شود.

نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای تجسمی در دانشگاه شاهرود از شانزدهم اسفندماه سال جاری گشایش و تا بیستم این ماه از ساعت 10 صبح تا شش بعد ظهر آماده بازدید علاقمندان است.