اخبار و رویدادها: اعلام برندگان جشنواره سراسری قرآن کریم در دانشگاه شاهرود+ گزارش تصویری

اعلام برندگان جشنواره سراسری قرآن کریم در دانشگاه شاهرود+ گزارش تصویری
یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳- ۱۴:۱۳:۳۷

مدیر امور فرهنگی دانشگاه شاهرود اسامی برندگان دانشگاهی سی امین جشنواره سراسری قرآن کریم در این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود،  دکتر مهدی برادران گفت: مرحله دانشگاهی سی امین جشنواره سراسری قرآن کریم در این دانشگاه در دو بخش شفاهی ترتیل، تحقیق و حفظ و  بخش کتبی برگزار شد.

وی تصریح کرد: در بخش شفاهی سید یوسف حسینی و سیده طاهره  سجادیان  در  تحقیق و داوود رضوانه و مریم ارجمند نیز در بخش ترتیل به برتری رسیدند.

براداران  اظهار داشت: در بخش حفظ هم، سعید خراشادی زاده و راضیه عربی در 20 جزء، فاطمه محمدی در 15 جزء و مریم محمدی در پنج جزء صاحب مقام شدند.

مدیر اداره کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود  با بیان اینکه بخش کتبی سی امین جشنواره قرآن کریم شامل آشنایی با مفاهیم قرآنی احکام، سیره معصومین و  ترجمه و مفردات قرآنی بود  اضافه کرد: هاله فاتح، مبین الدین مردانی، مریم ارجمند، فاطمه امیرزاده و  امیر علمشاهی در بخش کتبی آشنایی با مفاهیم قرآنی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

وی تصریح کرد: در بخش احکام نیز مریم احمدی، سعیده لطفی، فرزانه شریعتی، در بخش سیره  معصومین، الهام ناظمی، فاطمه السادات موسوی و در ترجمه و مفردات قرآنی نیز مریم گلیج به عنوان برندگان جشنواره دانشگاهی سی امین جشنواره سراسری قران کریم در دانشگاه شاهرود اعلام شدند.

برادران در پایان خاطر نشان کرد: نفرات برگزیده سی امین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه شاهرود به مسابقات منطقه ای اعزام خواهند شد.