اخبار و رویدادها: نتایج دومین روزرقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسرکشوردردانشگاه

نتایج دومین روزرقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسرکشوردردانشگاه
شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۳- ۱۶:۵۵:۳۴

نتایج دومین روزرقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسرکشوردردانشگاه

نتایج دومین روز از رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور در دانشگاه شاهرود اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در دومین روز از رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر کشور  در سالن فجر این دانشگاه، بازی بین هشت تیم  کردستان و سمنان، صنعتی اصفهان و ارومیه، دانشگاه تهران و فردوسی مشهد، دانشگاه حکیم سبزواری و گیلان برگزاری شد که در پایان و در بازی اول تیم سمنان با نتیجه 18 بر 12 کردستان را برد.

در بازی دوم نیز دو تیم صنعتی اصفهان و دانشگاه ارومیه به مصاف هم رفتند و تیم ارومیه توانست با  نتیجه 22 بر 14 بر حریف خود غلبه کرد.

در بازی بین دو تیم دانشگاه تهران با دانشگاه فردوسی مشهد هم دو تیم با نتیجه 26 با هم مساوی شدند.

و در پایان نیز دانشگاه حکیم سبزواری  در مقابل دانشگاه گیلان قرار گرفت و توانست با نتیجه ی 21 بر 15 از سدحریف خود بگذرد.

رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور از پنج شنبه چهاردهم اسفندماه سال جاری در دانشگاه شاهرود  آغاز و به مدت 10 روز ادامه دارد.

در این دوره از رقابت ها 12 تیم از دانشگاه های شاهرود، شیراز، تهران، فردوسی مشهد، ارومیه، کردستان، بوعلی همدان، خوارزمی، سمنان، حکیم سبزواری، صنعتی اصفهان و گیلان  در سالن فجر دانشگاه شاهرود با هم رقابت می کنند.

داوری مسابقات را هشت داور از مازندران، خراسان رضوی، چهار محال بختیاری و سمنان بر عهده دارند.

تیم منتخب رقابت های قهرمانی هندبال دانشجویان پسر سراسر کشور در دانشگاه شاهرود به مسابقات جهانی که مهرماه سال آینده در ایتالیا برگزار می شود اعزام خواهد شد.