اخبار و رویدادها: نمایشگاه کشاورزی در دانشگاه شاهرود گشایش یافت+گزارش تصویری

نمایشگاه کشاورزی در دانشگاه شاهرود گشایش یافت+گزارش تصویری
پنج شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳- ۱۲:۱۶:۳۰

هفتمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در دانشگاه شاهرود گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، سید مجید قائم مقامی دبیر انجمن علمی دانشجویی کشاورزی دانشگاه افزود: در این نمایشگاه گرایش های کشاورزی از جمله مهندسی آب، گیاه پزشکی، علوم خاک، علوم باغبانی، زارعت و اصلاح نباتات در شش غرفه معرفی می شود.

وی تصریح کرد:  در این نمایشگاه اداوات کشاورزی از جمله تراکتور، تیلرر و سمپاش به نمایشگاه گذاشته شده است.

قائم مقامی اظهار داشت: کشت هیدروپنیک، انواع روش های پیوند قلمه، اگرو اکولوژی، ماکت قنات و چاه های مختلف از دیگر مواردی است که در غرفه های نمایشگاه کشاورزی در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

دبیر انجمن علمی دانشجویی کشاورزی دانشگاه شاهرود با بیان اینکه این نمایشگاه تا سه شنبه سیزدهم اسفند ماه سال جاری ادامه دارد خاطرنشان کرد:  علاقمندان می توانند از ساعت 10 صبح تا شش بعد ظهر از نمایشگاه دیدن کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، هفتمین نمایشگاه علمی تخصصی کشاورزی دهم اسفند ماه سال جاری در تالار شقایق های این دانشگاه گشایش می یابد.

هفتمین نمایشگاه علمی تخصصی کشاورزی در دانشگاه شاهرود به همت انجمن علمی دانشجویی کشاورزی این دانشگاه و با هدف معرفی رشته های مختلف کشاورزی برگزار می شود.