اخبار و رویدادها: 32 دانشجو در انتخابات شورای صنفی دانشگاه شاهرود کاندید شدند

32 دانشجو در انتخابات شورای صنفی دانشگاه شاهرود کاندید شدند
یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳- ۰۹:۲۳:۱۷

32 دانشجو در انتخابات شورای صنفی دانشگاه شاهرود کاندید شدند

مدیر امور دانشجویی دانشگاه شاهرود از کاندیدا شدن 32 نفر در انتخابات شورای صنفی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر حجت احسنی طهرانی با بیان اینکه 32 نفر برای انتخابات شورای صنفی این دانشگاه کاندید شدند افزود: از این تعداد، صلاحیت 17 نفر در جلسه کمیته اجرایی شورای صنفی تایید شد.

وی گفت: مجید ایرانپور مبارکه، محمد احمدی جوکانی، فاطمه خمیسی، عرفان عرب احمدی، رقیه عیسائی گدنه، جواد غفاری فیض آبادی، نیلوفر مصلحی، محسن ملک، علی احمدی، ایمان پورصفایی، زهره خیراندیش، دانیال رحیمی، دانیال کیقبادی، بهنام عابدینی، حسن فرحدل، سجاد قوش کرپی و محمد قهرمانی اسامی افرادی هستند که در کمیته اجرایی شورای صنفی تایید صلاحیت شدند.

احسنی طهرانی تصریح کرد: کاندیداهایی که رد صلاحیت شدند در صورت اعتراض می توانند شکایت کتبی خود را حداکثر تا پایان وقت اداری دهم اسفند ماه سال جاری جهت ارسال به کمیته نظارت بر انتخابات، به امور دانشجویی ارائه کنند.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه شاهرود زمان شروع انتخابات را از ساعت هشت صبح سیزدهم اسفند ماه جاری تا ساعت 12 هفدهم همین ماه دانست و افزود: کاندیدای تایید صلاحیت شده لازم است نمونه کامل تبلیغات خود را با توجه به اطلاعیه نحوه تبلیغات که در سامانه معاونت دانشجویی قابل روئیت است جهت ارسال به دبیر کمیته نظارت بر انتخابات تحویل دهند.

وی در پایان زمان برگزاری انتخابات را هجدهم اسفند ماه سال جاری از ساعت 9 لغایت 17 عنوان کرد و گفت: کلیه مراحل ثبت نام و انتخابات اینترنتی بوده و از طریق سامانه معاونت دانشجویی به آدرس http://stu.shahroodut.ac.ir  انجام می شود.