اخبار و رویدادها: برگزاری همایش موفقیت در دانشگاه شاهرود

برگزاری همایش موفقیت در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳- ۱۱:۲۴:۳۹

برگزاری همایش موفقیت در دانشگاه شاهرود

همایش موفقیت با حضور دانش آموزان مقطع متوسط مدارس شاهرود در دانشگاه این شهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، همایش موفقیت یکشنبه سوم اسفند به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه و با حضور بیش از 800 نفر از دانش آموزان مقطع متوسطه مدارس شاهرود در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار شد.

در این همایش دکتر حمید حبشی کارشناس و مشاوره خانواده در رابطه با راه های موفقیت در زندگی خانوادگی و تحصیلی سخنرانی کرد.

وی تصریح کرد: موفقیت در زندگی لازمه داشتن ثروت زیاد، قدرت و مقام اجتماعی نیست بلکه شناخت ارجحیت های زندگی و عمل بر اساس آن است.

حبشی اظهار داشت: کسی می‌تواند به موفقیت برسد که خواهان آن باشد و در وجود خود توان رسیدن به آن را بیابد و خودش را لایق رسیدن به موفقیت بداند و نسبت به تحقق آن امیدوار باشد. این امر نیاز به روی آوردن به افکار مثبت و طرد افکار منفی دارد.

کارشناس و مشاور خانواده،  ایمان به موفقیت، تصمیم و قاطعیت، پشتکار و استقامت و  خودشناسی را از مهم ترین راه های رسیدن  به موفقیت دانست.