اخبار و رویدادها: دیدار هیئت علمی و کارکنان دانشکده معدن با خانواده شهید عضدی

دیدار هیئت علمی و کارکنان دانشکده معدن با خانواده شهید عضدی
یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳- ۱۵:۲۳:۰۸

رئیس، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده مهندسی معدن دانشگاه شاهرود با خانواده شهید حسین عضدی دیدار کردند.

اعضای هیئت رئیسه، هیئت علمی و کارکنان دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه شاهرود با خانواده شهید حسین عضدی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر علیرضا عرب امیری در دیدار با خانواده شهید عضدی، شهادت را سعادت و مقدس ترین جایگاه برای انسان دانست.

رئیس دانشکده معدن تصریح کرد: شهادت اوج مقام قرب الهی است و نثار جان بالاترین مرحله ایثار و فداکاری است. لذا همه ما مدیون شهدا و خانواده های آنان هستیم.

دکتر عرب امیری اظهار داشت: بنا به فرموده خداوند متعال در قرآن کریم شهیدان زنده اند و نزد پروردگارشان متنعم اند. بنابراین شهدا ناظر اعمال و رفتار ما هستند.

شهید حسین عضدی برادر کاظم عضدی از کارکنان دانشکده مهندسی معدن دانشگاه شاهرود است که سال 63 در منطقه دهلران به مقام رفیع شهادت نائل آمد.