اخبار و رویدادها: برگزاری سمینار آشنایی با بازار سرمایه و بورس در دانشگاه شاهرود

برگزاری سمینار آشنایی با بازار سرمایه و بورس در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳- ۱۴:۳۸:۵۷

برگزاری سمینار آشنایی با بازار سرمایه و بورس در دانشگاه شاهرود

سمینار آشنایی با بازار سرمایه و بورس به همت انجمن علمی دانشجویی مدیریت در دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در سمینار آشنایی با بازار سرمایه و بورس  رامین عباسی و بهروز عباس زاده از کارشناسان بازار سرمایه و بورس به بیان مطالبی در این زمینه پرداختند.

در ابتدا رامین عباسی به مقایسه بازارهای جذاب سرمایه گذاری مثل بورس اوراق بهادار، سکه و طلا، مسکن و زمین، دلار و ارز، اوراق مشارکت و سپرده بانکی پرداخت.

همچنین وی به مقایسه بازدهی سالانه اوراق مشارکت، زمین شهری، سکه بهار آزادی، سکه شاخص بورس از سال 1379 تا سال 1392 اشاره کرد.

مدرس سمینار آشنایی با بازار سرمایه و بورس در دانشگاه شاهرود، به مقایسه  میزان تورم کشور از سال 79 تا سال 92 پرداخت.

بهروز عباس زاده نیز در این سمینار در رابطه با بازار سرمایه و روش های کسب درآمد با تئوری های بورس مطالبی را مطرح کرد.

در پایان این سمینار جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و شرکت کنندگان سئوالات خود را پیرامون بازار بورس و سرمایه مطرح و مدرسین سمینار پاسخ دادند.

سمینار بورس و سرمایه به همت انجمن علمی دانشجویی مدیریت دانشگاه شاهرود و همکاری شرکت کارگزاری مشاوران سهام و با شرکت یکصد نفر دانشجو  در تالار انجمن های علمی لاله برگزار شد.

در پایان از طرف انجمن علمی دانشجویی مدریت دانشگاه شاهرود، لوح یاد بودی به مدرسین سمینار اهداء شد.