اخبار و رویدادها: اعزام دانشجویان دانشگاه شاهرود به اردوی راهیان نور

اعزام دانشجویان دانشگاه شاهرود به اردوی راهیان نور
یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳- ۱۴:۳۷:۰۸

اعزام دانشجویان دانشگاه شاهرود به اردوی راهیان نور

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود از اعزام دانشجویان دختر و پسر این دانشگاه به اردوی راهیان نور  خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، میثم محمدی افزود: اعزام دانشجویان این دانشگاه به اردوی راهیان نور،  بیستم اسفند ماه سال جاری تا بیست و چهارم این ماه در مناطق عملیاتی جنوب برگزار می شود.

وی با بیان اینکه ثبت نام برای اردوی راهیان نور از دوم اسفند ماه سال جاری در مقابل سلف سرویس و پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه  آغاز و تا دوازدهم این ماه ادامه دارد اظهار داشت: هزینه ثبت نام برای هر نفر  چهارصد هزار ریال در نظر گرفته شده است.

محمدی بازدید از مناطق عملیاتی استان خوزستان، روایت گری، برگزاری برنامه های فرهنگی و خاطره گویی را از جمله برنامه های این اردوی پنج روزه عنوان کرد.

مسئول بسیج دانشجویی  دانشگاه شاهرود با بیان اینکه پیش بینی می شود تعداد 140 تا 150 دانشجو  این دانشگاه برای اردوی راهیان نور ثبت نام کنند افزود: تعداد سه تا چهار اتوبوس برای ایاب و ذهاب این تعداد  دانشجو در نظر گرفته شده است.