اخبار و رویدادها: گشایش نمایشگاه شیمی در دانشگاه شاهرود

گشایش نمایشگاه شیمی در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳- ۱۲:۴۱:۱۴

گشایش نمایشگاه شیمی در دانشگاه شاهرود

چهارمین نمایشگاه تخصصی شیمی در دانشگاه شاهرود گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، میلاد نقدعلی دبیر انجمن علمی دانشجویی شیمی این دانشگاه افزود: چهارمین نمایشگاه تخصصی شیمی دارای 14 غرفه در رابطه با محصولات شیمی است.

وی تصریح کرد: رنگ لعاب، عکس برداری از چند دهه گذشته، شیمی سبز، تاثیر ظروف  بر زندگی انسان، داروسازی، دانستنی های شیمی، شیمی و خداشناسی و نانو از جمله موضوعات به نمایش گذشته در غرفه های نمایشگاه است.

نقد علی اظهار داشت: در چهارمین نمایشگاه تخصصی شیمی در دانشگاه شاهرود برای اولین بار به طور زنده آزمایش اجرا می شود.

وی با بیان اینکه نمایشگاه شیمی از بیست و ششم بهمن ماه  در تالار شقایق های دانشگاه شاهرود گشایش یافته است خاطر نشان کرد: تا کنون بیش از یک هزارو 500 نفر دانشجو از نمایشگاه دیدن کرده اند.

دبیر انجمن علمی دانشجویی شیمی در دانشگاه شاهرود گفت: مراسم اختتامیه نمایشگاه بیست و نهم بهمن ماه سال جاری با سخنرانی دکتر هراتی زاده  برگزار می شود.