اخبار و رویدادها: توزیع سیم کارت رایگان تری جی بین دانشجویان دانشگاه شاهرود

توزیع سیم کارت رایگان تری جی بین دانشجویان دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳- ۱۲:۳۵:۵۵

با همکاری روابط عمومی و شرکت ایرانسل، سیم کارت رایگان تری جی به صورت رایگان بین دانشجویان دانشگاه شاهرود توزیع می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، نسل سوم شبکه تلفن همراه یا تری جی با هدف استفاده سریع و آسان دانشجویان از خدمات تلفن های همره به صورت رایگان بین آنها توزیع می شود.

برخلاف جی‌اس‌ام که نسلی برای انتقال صدا و اطلاعات بود، تری جی  سرعت بالا  برای انتقال مولتی مدیا را فراهم می‌سازد.در نسل سوم همه چیز در قالب اطلاعات دیجیتال منتقل می‌شود و با  سرعت نسبتا بالایی که در تلفن‌های نسل سوم پیش بینی شده‌است، امکاناتی از قبیل تلفن‌های تصویری بی سیم، با کیفیت مناسب مقدور خواهد بود.

افزایش ایمنی ارتباطی نسبت به نسل های قبلی،افزایش پهنای باند دسترسی به اینترنت برای کاربران،افزایش کیفیت و تنوع خدمات قابل ارائه، کاهش تاخیر ارتباط، انتقال اطلاعات با کیفیت بهتر،  امکان استفاده از گوشی تلفن همراه به عنوان دفتر کار سیار، امکان توسعه آموزش مجازی در نقاط مختلف کشور بر بستر اینترنت پهن باند و امکان ارائه محتواهای صوتی و تصویری متنوع با کیفیت بالا از دیگر مزایای نسل سوم شبکه تلفن همراه یا تری جی است.