اخبار و رویدادها: برگزاری جلسات مشاوره ورزشی در دانشگاه شاهرود

برگزاری جلسات مشاوره ورزشی در دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۳- ۰۹:۳۱:۱۴

برگزاری جلسات مشاوره ورزشی در دانشگاه شاهرود

رییس مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه شاهرود از برگزاری جلسات مشاوره ورزشی با حضور کارشناسان ارشد فیزیولوژی در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حسین خادمیان افزود: مشاوره ورزشی یکشنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت 14 الی 16  در مرکز مشاوره و سلامت این دانشگاه برگزار  می شود.

وی تصریح کرد: کسب موارد تناسب اندام از طریق برنامه ورزشی، کاهش وزن به صورت علمی و اصولی، افزایش وزن به صورت علمی و اصولی و پیشگیری و بهبود دردهای عضلانی از جمله موضوعات جلسات مشاوره ورزشی است.

خادمیان پیشنهاد انجام تمرینات ورزشی جهت ارتقای تندرستی، ارائه تمرینات ورزشی جهت کنترل وزن، آشنایی دانشجویان با عوارض سوء مصرف مواد بدن سازی و  ارائه برنامه صحیح بدن سازی برای رشته های مختلف ورزشی جهت جلوگیری از آسیب های ورزشی را از دیگر عناوین جلسات مشاوره ورزشی در مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه شاهرود برشمرد.