اخبار و رویدادها: معرفی نفرات برتر مسابقات بدمینتون و شنا کارکنان زن دانشگاه شاهرود

معرفی نفرات برتر مسابقات بدمینتون و شنا کارکنان زن دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳- ۱۵:۱۷:۴۰

نفرات اول تا سوم مسابقات بدمینتون و شنا درون دانشگاهی کارکنان زن دانشگاه شاهرود به مناسبت بزرگداشت دهه فجر معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، رقابت های بدمینتون درون دانشگاهی کارکنان زن دانشگاه شاهرود با شرکت 13 بدمینتون باز به صورت تک حذفی برگزار شد که در پایان زهره فارسی  از علوم زمین با شکست حریف خود توانست به مقام اول دست یابد، منصوره غلامی و مریم ناظمی نیز هر دو  از  امور دانشجویی به  ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

رقابت های بدمینتون از  پنجم بهمن ماه سال جاری به سرپرستی فاطمه نوروزی آغاز شده بود.

در رقابت های شنا نیز که  با شرکت 13 نفر برگزار شد معصومه ناظمی از دانشکده تربیت بدنی به مقام اول رسید.

عاطفه عبداللهیان از روابط عمومی و معصومه مقصودی از خدمات نیز به مقام دوم و سوم این دوره ها از رقابت ها بسنده کردند.

مسابقات ورزشی درون دانشگاهی کارکنان این دانشگاه به مناسبت دهه فجر در شش رشته فوتسال کارمندی و هیات علمی، بدمینتون، تنیس، شنا، تیراندازی و والیبال در بین آقایان و چهار رشته والیبال، بدمینتون، شنا و تیراندازی در بین بانوان برگزار شد.