اخبار و رویدادها: معرفی تیم های اول تا سوم مسابقات والیبال کارکنان زن دانشگاه شاهرود

معرفی تیم های اول تا سوم مسابقات والیبال کارکنان زن دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳- ۱۵:۱۵:۴۷

رقابت های والیبال درون دانشگاهی کارکنان زن دانشگاه شاهرود به مناسبت دهه فجر با معرفی تیم های برتر پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در رقابت های والیبال درون دانشگاهی کارکنان زن دانشگاه شاهرود به مناسبت بزرگداشت سی و ششمین فجر انقلاب، پنج تیم  به صورت دوره ای با هم به رقابت پرداختند که در مجموع 10 بازی بین آنها انجام شد.

در پایان تیم فجر با بازی بتول جلالی، بهناز دهرآزما، فاطمه نوری و محبوبه جعفری به مقام اول رسید.

تیم بهمن با بازی بهجت فردوسی، ملیحه یعقوبی، منیره قرائی و عفت بابا محمدی دوم شد.

تیم امور دانشجویی هم با بازی مریم ناظمی، معصومه ناظمی، خدیجه کلانتری و محبوبه وحیدنیا به مقام سومی این دوره از رقابت ها بسنده کرد.

خانم زهره بهنام و ملیحه یعقوبی سرپرستی تیم ها را بر عهده داشتند.

مسابقات ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه شاهرود به مناسبت دهه فجر در شش رشته فوتسال کارمندی و هیات علمی، بدمینتون، تنیس، شنا، تیراندازی و والیبال در بین آقایان و چهار رشته والیبال، بدمینتون، شنا و تیراندازی در بین بانوان برگزار شد.