اخبار و رویدادها: آغازثبت نام مرحله دانشگاهی سی امین جشنواره سراسری قرآن دانشجویان

آغازثبت نام مرحله دانشگاهی سی امین جشنواره سراسری قرآن دانشجویان
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳- ۱۰:۰۵:۲۳

آغازثبت نام مرحله دانشگاهی سی امین جشنواره سراسری قرآن دانشجویان

ثبت نام مرحله دانشگاهی سی امین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان در دانشگاه های سراسر کشور آغاز گردید.

به گزارش روابط عمومی از مدیریت فرهنگی دانشگاه شاهرود، این دوره از مسابقات در پنج بخش شامل بخش شفاهی (ترتیل، تحقیق، حفظ، دعاخوانی، مدیحه سرایی، سخنرانی، دکلمه)، بخش کتبی، بخش پژوهشی، بخش ادبی و بخش هنری (خوشنویسی، طراحی، نقاشی، تواشیح، نماهنگ، عکس، تذهیب) برگزار می شود.

زمان برگزاری مرحله دانشگاهی نیمه دوم بهمن ماه اعلام شده است.

دانشجویان می توانند جهت ثبت نام در این دوره از مسابقات، به امور فرهنگی دانشگاه مراجعه نمایند و یا مشخصات خود شامل نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی، بخش مورد نظر در مسابقه  را به شماره 30008536724724  پیامک نمایند.

از دانشجویان دعوت شده است جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت آئین نامه جشنواره و دانلود منابع بخش کتبی مرحله دانشگاهی به سایت quranmsrt.ir مراجعه نمایند.