اخبار و رویدادها: معرفی نفرات برتر مسابقات تیراندازی کارکنان زن دانشگاه شاهرود

معرفی نفرات برتر مسابقات تیراندازی کارکنان زن دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳- ۱۲:۰۶:۰۷

معرفی نفرات برتر مسابقات تیراندازی کارکنان زن دانشگاه شاهرود

نفرات برتر مسابقات تیراندازی درون دانشگاهی کارکنان زن دانشگاه شاهرود به مناسبت دهه فجر در دو ماده تفنگ بادی و تپانچه معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، رقابت های تیراندازی درون دانشگاهی کارکنان زن این دانشگاه به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دو ماده تفنگ بادی و تپانچه با 18 نفر شرکت کننده به سرپرستی زهرا نوروزی در سالن تیراندازی این دانشگاه برگزار شد.

در پایان این دوره از رقابت ها، در ماده تفنگ بادی، زهرا نوروزی از امور دانشجویی اول، زهرا حسن ملکی از دانشکده ریاضی دوم و میترا عباسی از امور دانشجویی نیز سوم شد.

در ماده تپانچه نیز فاطمه مقتدر کارشناس تغذیه در سکوی اول قرار گرفت، منیره قرائی از امور دانشجویی به مقام دوم رسید و محبوبه وحیدنیا از امور دانشجویی نیز به مقام سومی این دوره از رقابت ها بسنده کرد.

مسابقات ورزشی درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه شاهرود  به مناسبت دهه فجر در شش رشته فوتسال کارمندی و هیات علمی، بدمینتون، تنیس، شنا، تیراندازی و والیبال در بین آقایان و چهار رشته والیبال، بدمینتون، شنا و تیراندازی در بین بانوان در حال برگزاری است.