اخبار و رویدادها: معرفی برندگان مسابقه تنیس روی میز کارکنان مرد دانشگاه شاهرود

معرفی برندگان مسابقه تنیس روی میز کارکنان مرد دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳- ۱۴:۴۶:۵۶

معرفی برندگان مسابقه تنیس روی میز کارکنان مرد دانشگاه شاهرود

مسابقه تنیس روی میز درون دانشگاهی کارکنان مرد دانشگاه شاهرود به مناسبت بزرگداشت دهه فجر با معرفی برندگان پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مسابقه تنیس روی میز به مناسبت بزرگداشت دهه فجر، سیزدهم بهمن ماه سال جاری به سرپرستی دکتر علی حسنی در سالن تنیس آغاز شده بود و در پایان پس از یک رقابت سخت بین  شرکت کنندگان حسین یونسی به مقام اول رسید.

همچنین سجاد گلیان و امیر حسین نایبی آستانه نیز با غلبه بر حریفان خود به ترتیب در سکوی دوم و سوم قرار گرفتند.

مسابقات ورزشی درون دانشگاهی کارکنان  دانشگاه شاهرود به مناسبت دهه فجر در شش رشته فوتسال کارمندی و هیات علمی، بدمینتون، تنیس، شنا، تیراندازی و والیبال در بین آقایان و چهار رشته والیبال، بدمینتون، شنا و تیراندازی در بین بانوان  در حال برگزاری است.