اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه هم اندیشی استادان به مناسبت دهه فجر در دانشگاه شاهرود

برگزاری جلسه هم اندیشی استادان به مناسبت دهه فجر در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳- ۱۲:۳۰:۴۵

برگزاری جلسه هم اندیشی استادان به مناسبت دهه فجر در  دانشگاه شاهرود

سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود از برگزاری جلسه هم اندیشی استادان در این دانشگاه به مناسبت بزرگداشت دهه فجر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی افزود: جلسه هم اندیشی استادان در این دانشگاه با موضوع « تحلیل عملکرد جمهوری اسلامی در آستانه دهه چهارم  انقلاب» بیستم بهمن سال جاری  همزمان با هشتمین روز از بزرگداشت دهه مبارک فجر برگزار می شود.

وی تصریح کرد: در این جلسه دکتر ابراهیم متقی استاد علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه تهران به تحلیل عملکرد جمهوری اسلامی در آستانه دهه چهارم انقلاب می پردازد.

جلسه هم اندیشی استادان بیستم بهمن ماه سال جاری ساعت 18 در تالار کوثر دانشگاه شاهرود برگزار می شود.