اخبار و رویدادها: برگزاری گردهمایی بزرگ دانشگاهیان شهرستان شاهرود در دهه فجر

برگزاری گردهمایی بزرگ دانشگاهیان شهرستان شاهرود در دهه فجر
سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳- ۱۱:۱۴:۳۵

برگزاری گردهمایی بزرگ دانشگاهیان شهرستان شاهرود در دهه فجر

همزمان با خجسته ایام دهه مبارک فجر گردهمایی بزرگ دانشگاهیان شهرستان شاهرود چهارشنبه 15 بهمن ماه برگزار می شود.

مسئول کمیته دانشجویی و دانشگاهیان ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی در شهرستان شاهرود با اعلام این خبر افزود: گردهمایی عظیم و پرشور دانشگاهیان چهارشنبه 15 بهمن ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد المهدی شهرک امام (ره) با سخنرانی امام جمعه شاهرود حضرت حجت الاسلام والمسلمین ترابی برگزار می گردد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمود شریعتمدار طهرانی اظهار امیدواری کرد اساتید، دانشجویان و کارکنان کلیه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان با حضور در این مراسم ضمن تجدید میثاق با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و شهدای عزیز، حضور با شکوه خود در راهپیمایی عظیم 22 بهمن را نیز اعلام نمایند.